Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Forum Tennis Club - Αιδηψός



Η Ελλάδα είναι από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς διακοπών. Καθώς προσφέρει απλόχερα ομορφιές, εντυπωσιακά αξιοθέατα, ήλιο, θάλασσα και ζεστή φιλοξενία, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, όλο το χρόνο.

Από τα κρυστάλλινα νερά στις δαντελωτές ακτές, μέχρι τα καταπράσινα και επιβλητικά βουνά της, ξεδιπλώνονται πανέμορφες γωνιές γεμάτες φυσική ομορφιά και ιστορία.
Έτσι και η Εύβοια που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι γεμάτη ομορφιές, ιστορία και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις στους μοντέρνους ταξιδευτές, προσφέροντας απλόχερα προτάσεις για διασκέδαση και δραστηριότητες κοντά τη φύση, που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας.

Η φημισμένη λουτρόπολη και κοσμοπολίτικο θέρετρο της Εύβοιας, η Αιδηψός αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για απολαυστικές διακοπές.

Η Αιδηψός έχει εύκολη πρόσβαση καθώς συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αρκίτσα, εξυπηρετώντας χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα
Εδώ στην Αιδηψό βρίσκεται το "Forum Tennis Club and Entertainment Centre", ένας πολυχώρος δίπλα στη θάλασσα που διαθέτει πλήρως οργανωμένες εγκαταστάσεις για τένις, βόλεϊ, πινγκ - πονγκ κ.α.

Σε απόσταση 500 μ. από το λιμάνι που συνδέει την Αιδηψό με την Αρκίτσα, σε μια έκταση 7 στρεμμάτων βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του "Forum Tennis Club ", που σας προσκαλούν να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης σε ένα πραγματικά ιδανικό περιβάλλον.

Τρία σύγχρονα γήπεδα τένις με τάπητα Quick, νέας τεχνολογίας, για απορρόφηση ενέργειας πρόσκρουσης, γήπεδα beach tennis και πινγκ - πονγκ, είναι διαθέσιμα άνοιξη και καλοκαίρι σε όσους θέλουν να αθληθούν και να διασκεδάσουν. Υπάρχει και Αναψυκτήριο / Bistro για πιο χαλαρές στιγμές και ξεκούραση, ενώ η πισίνα του πολυχώρου θα σας προσφέρει στιγμές δροσιάς και κεφιού.

Οι παροχές που θα βρείτε στο "Forum" είναι ...

Πισίνα
Εστιατόριο - Καφετέρια
Γήπεδα Τένις
Μινι Ποδόσφαιρο - 5χ5
Πισίνα Μπαρ
Beach and Tennis Club
Στον πολυχώρο του "Forum Tennis Club ", μπορούν να πραγματοποιηθούν δεξιώσεις παντός φύσεως, όπως γαμήλιες, αθλητικές συναντήσεις, βαφτίσεις, γενέθλια, σεμινάρια κ.α. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα στον 2ο όροφο του πολυχώρου λειτουργεί club, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε με τα τελευταία hits και να απολαύσετε στιγμές γεμάτες χορό και μουσική με τους φίλους σας.

Η δημιουργία του πολυχώρου "Forum Tennis Club and Entertainment Centre", είχε ως σκοπό, να προσφέρει διασκέδαση που θα καλύψει τις ανάγκες όλων, είτε μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, είτε χαλαρώνοντας στο όμορφο και φιλικό περιβάλλον του χώρου.


ΠΗΓΗ: eviatennis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου