Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Η ΑΙΔΗΨΟΣ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ" ΤΟΥ MEGA


Στις 9/1/2009 (μεταδόθηκε σε επανάληψη) στη σειρά του Mega «Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ» αναφέρθηκε ότι η Παναγιώτα (Μάρθα Βούρτση) έχει πάει στην Αιδηψό για να κάνει τα μπάνια της.

Στοιχεία της σειράς (από την ιστοσελίδα του Mega Channel)


Απ' έξω όλα φαίνονται φυσιολογικά. Από μέσα όμως εκτυλίσσεται η Κόλαση του Δάντη... Μια πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας, έξι διαμερίσματα, ένα θυρωρείο, ένα βίντεο-κλαμπ, ένα ετοιμόρροπο ασανσέρ και δεκαοκτώ ήρωες της διπλανής πόρτας σε κατάσταση παροξυσμού. Η όμορφη φιλενάδα και η άσχημη φιλενάδα, ο φαφλατάς διαχειριστής και η κουτσομπόλα γυναίκα του, η καλοκάγαθη αδερφή και η στριμμένη αδελφή στην τρίτη ηλικία, ο χωρισμένος γυναικάς με την μαμά- μέγαιρα, η δυναμική καριερίστα και ο ανώριμος άντρας, το γκέι ζευγάρι, η επαναστατημένη έφηβη, το εντεκάχρονο πειραχτήρι, ο «χύμα» θυρωρός... Και στην πορεία έρχονται κι άλλοι ένοικοι...Μένουν όλοι εδώ και όλοι κατά βάθος μοιράζονται την ίδια απορία: Να ζεις εδώ ή να μη ζεις; Η Πολυκατοικία είναι μια μοντέρνα ματιά στα αιώνια προβλήματα της συγκατοίκησης. Μια ανατρεπτική κωμωδία καταστάσεων, με τρελούς ρυθμούς και βιτριολικό χιούμορ.

Διασκευή Σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Κατερίνα Καραγιάννη
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Βίλμα Τσακίρη, Βασιλική Ανδρίτσου, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χάρης Ασημακόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Νίκος Πουρσανίδης, Βάσω Λασκαράκη, Νικολέττα Βλαβιανού, Αλέξανδρος Γιάννου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Κώστας Φλωκατούλας, Αντρέας Κοντόπουλος, Δέσποινα Μπουγιατιώτη, Γιώργος Λιάτης
Και η Μάρθα Βούρτση


Δευτέρα και Παρασκευή στις 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου